HTML

A firkász, a vegyész és a bölcsész hegyi kalandjai

A firkász, a vegyész és a bölcsész, cimboráikkal együtt az elmúlt néhány évben begyűjtöttek jó pár élményt jó pár hegyen. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy ezeket közre is adják. Reményeik szerint szórakoztató formában. Vélemény, ötlet, tetszésnyilvánítás, fikázás, egyéb - vagy kommentbe, vagy ide: endorfin.k.e@gmail.com

Friss topikok

Csicsergés, kőverseny, Írott-kő

2015.04.12. 23:48 hunquintil

Az alábbi kis szösszenet a hétvégén készült. MBJ-vel felmentünk a Szent Vid felől Írott-kőre és vissza. Rajtunk kívül is bőven voltak emberek a hegyen: egymással párhuzamosan két teljesítménytúra is zajlott a Kőszegi-hegységben, ezúton is köszönjük a pontőr bácsiknak és néniknek, hogy lelkesen osztogatták a pecsétet MBJ-nek. Akinek amúgy élete eddigi legkeményebb túrája volt ez, és a táv nagyobbik részét a saját lábán tette meg, de kínosan ügyelt arra is, hogy az én kondícióm is rendben legyen (jelige: "még nem zsibbadt el a lábam, még nem szállok le").

A felvételhez nem kellett más, mint 

- szélcsend és napfény; ez utóbbiból be is sokalltam, ugyanis a mai napig hajlamos vagyok megfeledkezni arról a tényről, hogy annak ellenére, hogy én magam továbbra is aktív életmódot igyekszem élni, a hajhagymáimról ugyanez már vagy egy évtizede nem mondható el, így a kopasz fejem jól leégett

- egy kompakt akciókamera

- egy adapter, amivel a kamerát a túrabotra lehet rögzíteni (a.k.a. szelfibot)

- csicsergő madarak

- egy kissé fáradt, ám annál feldobódottabb, és ennek megfelelően lelkesen csicsergő kisfiú

(- egy élő kameraállvány, akinek a nyakában ücsörögve lehet kommentálni a nap addigi eseményeit).

Az alábbiakban tehát a show eddig, azaz MBJ összefoglalója a nap eseményeiről. Bónusz: a család éppen jelen nem lévő másik felének szóló bensőséges üzenet (2:02-től).

Hangerőt fel, gyerekszáj on:

Gyerekszáj off: Vigyázz Schneeberg, jövünk!

Szólj hozzá!

Címkék: hegymászás endorfin túrázás hobbi élménybeszámoló írott kő

A bejegyzés trackback címe:

https://endorfin.blog.hu/api/trackback/id/tr967363404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása