HTML

A firkász, a vegyész és a bölcsész hegyi kalandjai

A firkász, a vegyész és a bölcsész, cimboráikkal együtt az elmúlt néhány évben begyűjtöttek jó pár élményt jó pár hegyen. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy ezeket közre is adják. Reményeik szerint szórakoztató formában. Vélemény, ötlet, tetszésnyilvánítás, fikázás, egyéb - vagy kommentbe, vagy ide: endorfin.k.e@gmail.com

Friss topikok

A túrák motorja: Gergő

2012.02.01. 22:42 hunquintil

Gergő általában a túrák motorja –a szó szoros és többszörösen átvitt értelmében is. Gergő4.jpgÁltalában ő megy legelöl, a meredekebb szakaszokon pedig úgy fújtat, mint egy gőzgép. Javarészt ő találja ki a túrákat és tervezi meg a fő pontokat is. Ezen kívül kiválóan beszél nyelveket, és reméljük, szükség lesz még túráink során az angol-német-latin mellett a lassan kissé megkopó orosz tudására is. A valóságos motor is az övé: az ő hatalmas csomagterű, fekete kombi Astrájával vágunk neki a hegyi kalandoknak (Néhányszor az ezüstösen csillogó BMW-kombijával is utaztunk, de azt rommá törte egy becsapósan fagyos munkás hétköznapon).

Ő egyébként a bölcsész, ami némiképp megtévesztő, és a rím kedvéért került a címbe. Mert habár van bölcsész diplomája is (latin szakon), inkább közgazdászként keresi a kenyerét állateledeleket gyártva.

A hegyen mindig van egy újabb ötlete, hogy mit másszunk még meg, ha véletlenül idő előtt elérnénk a kitűzött célt, és egy el nem mosogatott lábos miatt örökre paprikás csirke ízű lett a termosza és minden, amit abban viszünk.

1 komment

Címkék: undefined

A bejegyzés trackback címe:

https://endorfin.blog.hu/api/trackback/id/tr41683592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszterince 2010.01.19. 08:54:52

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a hatalmas csomagterű, fekete kombi Astra az ÉN autóm! :)
süti beállítások módosítása