HTML

A firkász, a vegyész és a bölcsész hegyi kalandjai

A firkász, a vegyész és a bölcsész, cimboráikkal együtt az elmúlt néhány évben begyűjtöttek jó pár élményt jó pár hegyen. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy ezeket közre is adják. Reményeik szerint szórakoztató formában. Vélemény, ötlet, tetszésnyilvánítás, fikázás, egyéb - vagy kommentbe, vagy ide: endorfin.k.e@gmail.com

Friss topikok

Az arcátlanul fiatal Laca

2010.01.18. 23:36 hunquintil

Laca a legfiatalabb hármunk közül, épp csak elkezdte az egyetemet, amikor hozzánk csapódott. Hozzá tulajdonképpen rokoni szálak is kötnek: a feleségem unokatestvére. Arcátlan fiatalsága ellenére ő a legtapasztaltabb hármunk közül: néhány tátrai túra, egy-két ferrata a Dolomitokban és a Grossglockner Stüdlgrat-ja már a háta mögött volt, amikor elkezdtük együtt járni a hegyeket. Első közös túránk a Glockneren volt; akkor nem értünk fel.

Civilben biomérnök, ő a vegyészünk; jelenleg éppen gyógyszert fejleszt. Fenn a hegyen általában ő a leglelkesebb a csapatból, bár az utóbbi időben mintha megfertőződött volna Balázs opportunizmusával. 

Korábban tájfutó volt. Már nem emlékszem pontosan, de vagy azért hagyta abba, mert mindig eltévedt, vagy azért, mert megunta. De legyünk jóhiszeműek: inkább az utóbbi. 

Legkedveltebb szórakozása, hogy egy-egy túra után a jéghideg patakban/forrásban/tetszőleges hegyi vízfolyásban dagonyázik. Minél hidegebb, annál jobb. Ez a szokása ragályos. 

Legújabban Európa peremvidékére - és egy kicsivel azon is túl -  tekintget, expedíciós célok után kutatva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://endorfin.blog.hu/api/trackback/id/tr791683591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása